Jocurile Foamei l-au invins pe Batman

pca2013

Gala People’s Choice Awards 2013 a avut loc la Los Angeles miercuri seara si a fost prezentata de actrita Kaley Cuoco. Evenimentul este singurul de acest gen de la Hollyood deoarece acopera cinematografia, muzica si televeziunea la un loc, iar castigatorii sunt desemnati excusiv prin voturile publicului.

Marele invingator al galei a fost filmul The Hunger Games, realizat dupa primul volum omonim scris de Suzanne Collins, care a devenit bestseller international, publicat in 32 de tari. Chiar daca era de asteptat ca pelicule precum The Dark Night Rises, The Avangers sau The Amazing Spiderman sa fie in topul preferintelor publicului, se pare ca Jocurile Foamei le-a surclasat pe acestea la mai multe categorii. Inclusiv Jennifer Lawrence, actrita principala a filmului castigator, a fost deasupra lui Emma Stone, Anne Hathaway sau Scarlett Johansson in ceea ce priveste voturile publicului.

La categoria actori preferati au fost premiati Robert Downey Jr., Adam Sandler, Jennifer Aniston si Emma Stone, fiecare pentru rolul facut intr-o comedie/drama etc. Binecunoscutul Ted a fost si el in preferintele publicului, atat de mult inca a fost desemnat cel mai bun film drama.

In ceea ce priveste serialele de televiziunea, The Big Bang Theory si Anatomia lui Grey  au fost comedia, respectiv drama preferata. Sandra Bullock a primit si ea un premiu special pentru implicarea in operatiunile de ajutorare a persoanelor afectate de urganul Katrina, iar la categoria muzica, Taylor Swift, Maroon 5 si Katy Perry au fost primii in categoria pe care o reprezinta. Ciudat insa ca la categoria pop, Katy Perry a reusit sa-l invinga pe atat de iubitul  Justin Bieber.

Gala People’s Choice Awards 2013 a acordat trofee in peste 40 de categorii din cele trei domenii (muzica, film, televiziune) iar fanii care si-au exprimat voturile pe siteul organizatorilor au fost in jur de 500 de milioane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s