Banii intretin fericirea! Pe-a lui Keanu Reeves, nu.

ai

Actorul Keanu Reeves beneficiaza de o avere estimata la jumatate de miliard de euro, insa cu toate acestea, locuieste intr-un apartament de bloc si duce o viata simpla. Desi viata a fost generoasa cu el din punct de vedere profesional si implicit financiar, pe plan personal actorul pare a fi blestemat.

Cea care avea sa ii devina sotie a pierdut un copil, iar mai tarziu a murit intr-un accident de masina. De atunci, nu s-a mai implicat in nicio relatie. Prietenul sau cel mai bun, River Phoenix (fratele lui Joaquin Phoenix), a murit din cauza unei supradoze de droguri in acelasi an in care tatal sau a fost arestat. Sora lui mai mica a avut leucemie, mama sa a facut ”cariera” in streaptease iar tatal sau facea trafic de droguri. Cu totii banii de care dispune, Keanu Reeves nu este deloc un om fericit. Intrebat (inutil) de ce este mereu suparat si de ce nu are bodyguarzi, la fel ca multe alte personalitati, actorul raspunde ca: “Trebuie sa fii fericit pentru a trai; eu pot sa traiesc si asa.”

Asadar, sarac si fericit sau bogat si trist? Keanu Reeves cu siguranta ar alege prima varianta, spre deosebire de noi toti, care am spune: “bogat si fericit”!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s