”Romania va participa la razboi inca inainte de extinderea si mondializarea acestuia, din cauza unei politici aiurite a conducatorilor ei.”

gupta-swami Gupta Swami este un guru indian cunoscut pentru profetiile importante facute cu exactitate la nivel mondial. In anul 1983, aflat intr-o vizita la Bucovina, a fost abordat de Elena Ceausescu care a fost interesata de viitorul propriu. Swami i-a prezis acesteia ce se va intampla cu ea si cu sotul sau, insa nemultumita de ce a auzit, la izgonit pe indian din tara. Caderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia sau caderea navetei Columbia sunt doar cateva dintre profetiile facute de Swami care s-au adeverit.

In ceea ce priveste Romania, conform gurului indian, viitorul nu suna deloc bine. Acesta sustine ca va avea loc un al treilea razboi mondial la care tara noastra va participa inca inainte de extinderea lui, fapt cauzat de politica conducatorilor “aiuriti”. Dupa ce actuala guvernare va castiga alegerile, la jumatatea mandatului se va declansa o alta revolutie, diferita de cea din anul 1989. ”Guvernarea va fi brutala si va arata aproape ca o dictatura, desi se va numi, in continuare, democratie”, precizeaza Gupta Swami intr-o carte.

Acesta  prezice ca romanii o vor duce extraordinar de rau, ca legile vor fi deosebit de aspre, conducerea, violenta si necrutatoare, criza se va adanci, tinerii romani vor muri pe capete in tari straine, viata va fi mult mai grea fata de cea din timpul regimului comunist – toate acestea  doar pentru ca oamenii sa inteleaga ca moartea lui Ceausescu a adus la conducere sute de dictatori, mult mai cruzi si mai lacomi decat raposatul si ca in timp, s-a evoluat de la rau, la foarte rau. Sa fie oare aceasta soarta poporului roman sau pedeapsa pentru conducatorul executat? Ramane sa vedem…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s