Jay-Z, Lady Gaga si Prince compun coloana sonora a filmului “Marele Gatsby”

The-Great-Gatsby-2013-x02

The Great Gatsby – filmul care are la baza romanul omonim scris de F. Scott Fitzgerald ofera cateva informatii prin trailerul lansat in 2012. Cu Leonardo Dicaprio si Adelaide Clemens in rolurile principale, pelicula regizata de Baz Luhrmann beneficiaza de o coloana sonora realizata de nume precum Prince, Lady Gaga, Jay-Z sau U2. „Am lucrat fara incetare alaturi de Jay-Z pentru a inregistra coloana sonora a filmului «The Great Gatsby». A iesit ceva minunat, dincolo de orice cuvinte!”, a spus liderul grupului The Bullitts, Jeymes Samuel.

Prima ecranizare a cartii a fost un film mut din anul 1926, dupa care a urmat o ecranizare vorbita in anul 1948, urmand apoi in anul 1974 un remake al carui actor principal a fost Robert Redford si terminand in anul 2000 cu un lungmetraj de televiziune. Noua versiune va fi lansata in cinematografe in 10 mai 2013.

Actiunea are loc in anul 1922, la New York si prezinta povestea veteranului din Primul Razboi Mondial, Nick Carraway care inchiriaza o casa de vacanta langa aceea a milionarului misterios Jay Gatsby.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s